مواد لازم برای تهیه مرنگ دسر پاولووا :
12 عدد: سفیده تخم مرغ
3 فنجان:شکر
2 قاشق چایخوری:عصاره وانیل
چند قطره:رنگ غذای صورتی (اختیاری)
مواد لازم برای خامه روی پاولووا
3 فنجان:خامه پرچرب
3 قاشق چایخوری:گلاب
2 عدد:خرمالو، باریک بریده شده
1 قاشق غذاخوری:شکر
1 قاشق غذاخوری:آب لیمو
نیم فنجان:دانه انار
نیم فنجان:گلبرگ خشک شده رز
ربع فنجان: ملاس شیرین انار
کمی:پشمک طعم دار
چند برگ:نعناع برای تزئین
طرز تهیه دسر پاولووا :
برای درست کردن این دسر ابتدا مرنگ آن را درست میکنیم ،
برای این کار اول از همه فر را با حرارت 220 درجه روشن کنید تا گرم شود.
حال تخم مرغ ها را یکی یکی در کاسه کوچکی بشکنید و زرده آن را جدا کرده و سفیده ها را داخل کاسه بزرگی بریزید،
دقت کنید زرده ها با سفیده مخلوط نشوند.
بوسیله هم زن برقی سفیده ها را خوب بزنید تا سفت شده و فرم بگیرد ،
در این مرحله وانیل و شکر را در ظرفی مخلوط کرده و کم کم به سفیده ها افزوده و هم بزنید تا سفیده کاملا سفت شده و فرم بگیرد.
حالا رنگ غذا را به سفیده فرم گرفته اضافه کنید و به آرامی هم بزنید ،
مواد را زیاد مخلوط نکنید تا رگه هایی از رنگ داخل آن پیدا باشد.و پف ان نخوابد .
داخل سه عدد سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سه دایره هم اندازه داخل آن ها بکشید، مرنگ ها را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و آن را روی دایره ها بریزید و صاف نمایید .
دمای فر را روی صدو بیست درجه سانتی گراد تنظیم کرده مرنگ ها را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید حدود یک و نیم ساعت بپزد.
بعد از گذشت این زمان فر را خاموش کنید ولی مرنگ ها را خارج نکنید و اجازه دهید داخل فر بماند و خنک شوند.
در این فاصله سراغ درست کردن خامه دسر بروید.
نکات تکمیلی درباره دسر پاولووا :
دسر پاولووا جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا سی دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و پنجاه دقیقه میباشد .
دسر پاولووا را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
درباره این سایت